detta är en officiell webbplats för världspremiären  av re: bach - en unik föreställning som presenterar för första gången fyra violinkonserter av J.S.Bach som speciellt omarrangerades av Johan Ullén och framförs av Christian Svarfvar ( violin ) och Stockholms Solister Kammarorkester under ledning av Maria Eklund som kommer att äga rum på söndag den 22 november 2016 på Kungliga Slottet i Stockholm
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
VÄLKOMMEN     MÖT ALLA    PRESSRUM     KONTAKT
 
 
 
Observera Re:Bach Premiären är flyttad pga sjukdom till
22a November 2016
Tack!
 
 
Mitt namn är Christian Svarfvar och nu vet jag hur känns det att vara en producent ... Trots din allra bästa insats tar det bara en natt för att förlora din tid, namn, rykte och pengar. Tufft jobb om du kan få det och värre är att jag har självutnämnd mig till det ...
 
Skämt åsido, från djupet av mitt hjärta välkomnar jag dig till mitt första projekt som jag initierat och producerat som man säger från början. Jag spelar violin sedan fem års ålder och jag minns en speciell känsla jag alltid haft när jag spelat musik av Johan Sebastian Bach. Det finns viss magi i dessa noter skrivna av den viktigaste kompositör genom tiderna. Om man tittar på hans "Urtext" som betyder hans handskrivna original kommer du att se nästan inga anvisningar om tempo eller känsla. Jag tror att detta var absolut genialiskt beslut på hans vägnar att lämna tolkningen av hans musik till varje enskild musiker. Och varje given tidpunkt. När det gäller hållbarheten Bach musik spelades i över 250 år och jag är säker spelas just nu när du läser dessa ord någonstans i världen antingen levande eller på radio. Och varje gång det tolkas på olika sätt. Detta är helt ur sinne! Sedan mina första lektioner i konsten att spela violin  kände jag friheten och spänningen när jag spelade Bach. Och även liten ville jag spela Bach mitt eget sätt. Det ledde mig till tanken på denna kommande föreställning Re:Bach där mina goda vänner Johan och Maria som delar samma respekt och kärlek för Bach musik samarbetar med mig för att få ut en ny och fräsch tolkning av hans legendariska concertos. På plats även den fantastiska kammarorkestern Stockholms Solister. Och jag är för evigt tacksam till den svenska Kungafamiljen och mycket entusiastiska människor på Musik på Slottet.
 
 
 
F   T   I
 
 

Tillsammans jag och mina vänner och medarbetare gjort min barndomsdröm möjligt. Vi är mycket noga med arvet av Bach och hans musik och gjorde var allra bästa det allra bästa i att förbättra och inte störande skönheten i dessa verk så välkända för violin och Bach musikälskare över hela världen. Vi hoppas att detta resultat kommer att bli en framgång och om så bli fallet så kommer det att bli min absoluta nöjet att presentera den till större publik ute i världen. Jag hoppas att se dig där på Kungliga slottet för att fira musiken av Bach – Gud av de tolv toner. Vänligen stödja vårt arbete att hålla arvet från Bach levande och ständigt förankrad i nutiden!
 
P.S. använd länken här för att köpa din biljett och snälla .. berätta för dina vänner. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra den här natten till oförglömlig musikfest !!!
 
En kort videopresentation från Christian Svarfvar
 
 
©photo by ulrike von loeper
 
 
Med bästa musikaliska hälsningar
 
klicka här för att köpa biljetter

 
 
 
 
Christian Svarfvar
 
 
 
 
Det här kommer att vara en underbar konsert på en fantastisk plats på en söndag kväll . Kan din vecka börja bättre än så?
 
 
 
 
bilden används under CCO Public Domain
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OCHSÅ... NU I SEPTEMBER 2016
 
 
 
 

Après un rêve

 

Christian Svarfvar & Roland Pontinen

 
 
foto:knut koivisto
 
 
 
 
 
 

 
Det här kommer att vara en underbar konsert på en fantastisk plats på en söndag kväll . Kan din vecka börja bättre än så?
 
 
 
  
 
 
 
F   T   I
 
 
 
e-mail: james@rebach.info
 
© christian svarfvar productions 2016
 
this site is regulated by UK/EU law
 
all rights reserved
 
uppdaterad senast: 16 september 2016
 
 
made in england